PALVELUT

Palvelumme on tarkoitettu tukemaan kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään. Asiakasryhmäämme kuuluvat ikäihmiset, mielenterveys- ja päihdekuntoutujat ja kehitysvammaiset. Kotipalvelu, kotihoito ja kotisairaanhoito voivat olla säännöllistä tai tilapäistä.
Kotipalvelu-joensuu

Kotipalvelu

Siivous-, asiointi-, ulkoilu- ja virkistyspalvelut, päivittäisissä toiminnoissa avustaminen. Kodin pienet korjaustyöt ja pihatyöt.

Kotihoito

Siivous-, asiointi-, ulkoilu- ja virkistyspalvelut, päivittäisissä toiminnoissa avustaminen. Lääkehoidon toteuttaminen asiakkaan omilla lääkkeillä, haavahoidot, verinäytteidenotto, verenpaineenmittaus, hemoglobiini-, verensokeri-, CRP (tulehdusarvot)- ja happisaturaatiomittaukset. Mahdollisuus tehdä muistitestit (MMSE + CERAD) ja hyödyntää muistihoitajan palveluita.
Kotihoito Joensuu
Kotisairaanhoito - Joensuu

Kotisairaanhoito

Lääkehoidon toteuttaminen asiakkaan omilla lääkkeillä, haavahoidot, verinäytteidenotto, verenpaineenmittaus, hemoglobiini-, verensokeri-, CRP (tulehdusarvot)- ja happisaturaatiomittaukset. Mahdollisuus tehdä muistitestit (MMSE + CERAD) ja hyödyntää muistihoitajan palveluita.

Tarvittaessa asiakasta avustetaan ruoanlaitossa tai ruoka on mahdollista ostaa Hoitokoti Ukonhatun keittiöstä ateriapalveluna.

Kotihoidon hinnasto

Hinnasto >>

Kodin Tontut

Tarjoamme yksilöllistä, kiireetöntä, hyvinvointia ja toimintakykyä tukevaa, ylläpitävää ja edistävää kotihoitoa ja kotisairaanhoitoa asiakkaan kotona.
Hoitokoti UkonhattuTervassalon päihdeklinikka
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram